1

Eveniment de Ziua Copilului reprogramat – Motru

Evenimentul programat de tinerii social democrati pentru Ziua Copilui astazi, 28.05.2021 a fost amanat din cauza conditiilor meteo. Comunicatul TSD Motru:

“În atenția părinților!Din păcate, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul ce urma să aibă loc astăzi în Parcul din spatele Primăriei nu se mai poate desfășura și va trebui reprogramat, cel mai probabil pentru ziua de 2 iunie 2021, dacă vremea ne va permite.Vă vom ține la curent cu noul program!Vă mulțumim frumos pentru înțelegere!”

V-ar mai putea interesa REABILITAREA TERMICĂ A CASEI DE CULTURĂ MOTRU

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.