cm123

Este Primarul PSD Cosmin Morega Hărțuit?

Primarul PSD al municipiului Motru, Cosmin Morega, susține că este hărțuit. El afirmă că politicieni și persoane cu putere financiară ar fi pus la cale o campanie de denigrare împotriva sa, prin intermediul rețelelor sociale. De asemenea, Morega susține că sunt depuse o mulțime de reclamații împotriva sa la diverse instituții ale statului. El a observat că atacurile la adresa sa s-au intensificat după ce a deschis orașul pentru investitori.

Primarul de la Motru crede că în spatele acestor plângeri depuse împotriva sa la diverse instituții ale statului se află și adversari politici din cadrul Partidului Național Liberal. “Aceste plângeri, făcute în numele altor persoane, reprezintă o hărțuire la adresa mea”, declară Morega.

Cosmin Morega este de părere că adversarii politici încearcă prin orice mijloace să îi împiedice o nouă candidatură la Primăria Motru, în cadrul alegerilor locale din 2024.

Ce se întâmplă cu Primarul PSD Cosmin Morega?

Primarul PSD al municipiului Motru, Cosmin Morega, afirmă că este hărțuit și că sunt depuse o mulțime de reclamații împotriva sa la diverse instituții ale statului. El crede că în spatele acestor plângeri se află adversari politici din cadrul Partidului Național Liberal.

Care este motivul hărțuirii?

Cosmin Morega susține că este hărțuit deoarece a deschis orașul pentru investitori, ceea ce ar fi deranjat adversarii politici care încearcă să îi împiedice o nouă candidatură la Primăria Motru în cadrul alegerilor locale din 2024.

Ce acțiuni a întreprins Primarul PSD Cosmin Morega?

Primarul PSD al municipiului Motru, Cosmin Morega, a declarat că va lua măsuri legale împotriva celor care îl hărțuiesc și îi denigrează imaginea. El a afirmat că va depune plângeri la instituțiile competente și că va face tot ce este necesar pentru a-și apăra reputația și integritatea.

Sursa declaratiilor: Radio Infinit

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.