colegiul-national-george-cosbuc (1)

Elevii de la Colegiul Național ‘George Coșbuc’ Motru câștigă premii la Olimpiada Județeană de Fizică”

Colegiul Național “George Coșbuc” Motru se poate mândri cu elevii săi care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada Județeană de Fizică. Competiția a avut loc recent, iar performanțele elevilor sunt impresionante.

Locul I a fost obținut de Avram Traian, din clasa a X-a, care a fost pregătit de catre doamna profesor Alioanei Carmen. Rezultatul său excelent demonstrează dedicarea și pasiunea pentru fizică.

Locul II a fost împărțit între trei elevi excepționali. Giurcă Daria-Ioana, din clasa VII-a, pregătită de catre doamna profesor Giurcă Minodora, și Curelea Dragoș-Petrișor și Vișan Răducu-Gabriel, din clasele a X-a și a XI-a și pregătiți de catre doamna profesor Alioanei Carmen. Rezultatele acestor elevi demonstrează că talentul și munca asiduă pot aduce recunoaștere și performanță.

În final, locul IV a fost obținut de elevul Tămâși Raul din clasa IX-a, pregătit de catre doamna profesor Alioanei Carmen.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați în acest succes deosebit. Performanțele obținute la Olimpiada Județeană de Fizică demonstrează la Colegiul Național “George Coșbuc” Motru avem un program educațional de calitate și profesori dedicați și talentați.

Pentru a putea continua să încurajăm și să dezvoltăm talentele elevilor noștri, este important să le oferim resursele necesare. Acestea includ nu numai echipamente și laboratoare bine dotate, ci și oportunități de învățare continuă și competiții care să-i motiveze și să-i provoace.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.