orban-dragnea3

Dorește PNL sa scape de USR-Plus pentru a guverna din nou cu “fratii” din PSD?

Dorește PNL sa scape de USR-Plus pentru a guverna din nou cu “fratii” din PSD?

Este din ce în ce mai clar ca PNL nu are aceleași principii, nu are aceeași viziune precum cele ale colegilor de alianță, respectiv din USR-Plus.
Nu am văzut in ultimele luni ca PNL sa fi făcut altceva in afara de a se plânge de cât de nemulțumiți sunt fata de unii dintre colegii din alianță ce reprezintă USR-Plus.
Acum a apărut și primarul din Iasi cu același gen de “strategie”, plangandu-se ca bugetul Iasiului nu ar fi fost votat de catre cei din URS-Plus, deși colegii lui din PSD, pardon PNL procedează la fel in alte consilii.

Președintele PNL a trecut deja la următorul ministru din cabinet ce trebuie “îndepărtat”, probabil la fel de “cinstit” cum s-a întâmplat și cu Vlad Voiculescu.
Nu mai sunt necesare alte exemple pentru ca tot romanul a observat, oricât de dezinteresat ar fi de viața politica, repet: orice roman a observat ca cei din USR-Plus sunt ca un ghimpe in coasta celor de la PNL.

Cât credeți ca va mai dura pana când aceasta alianță se va destrama?

Dacă alianță va “pica” singura variantă pentru PNL ar fi sa se întoarcă la frații din USL, poate va fi și Dragnea eliberat și vor reface poza celebra de mai jos.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.