ss

Desi au fost confirmate 6 cazuri de Covid-19 la o biserică din București Vela este dat in judecată pentru ordonanța militară nr. 2: reclamantul vrea eliminarea restricțiilor care vizează Biserica

Deși au fost confirmate 6 cazuri de Covid-19 la o biserică din București Vela este dat în judecată pentru ordonanța militară nr. 2: reclamantul vrea eliminarea restricțiilor care vizează Biserica.

Prima acțiune în justiție împotriva Ordonanței militare nr 2, care restrânge o serie de drepturi, inclusiv participarea publicului la slube religioase, a fost înregistrată pe 23 martie la Curtea de Apel Bacău, secția de contencios administrativ și fiscal. Acțiunea a fost introdusă de un cetățean, Chirilă Gh. Mihai-Silviu, care l-a acționat în instanță pe ministrul de interne, Marcel Vela și îi cere sa modifice ordonanța militară astfel încât publicul să poată participa la slujbele religioase din biserici. Ordonanța militară nu interzice slujbele, care pot fi transmise în direct sau online, ci dreptul publicului de a asista la ele, scrie G4Media.ro.

INCREDIBIL! Atât de multă inconștienta în rândul cetățenilor nu a existat până acum!
Cu ce este mai prejos un credincios în fața Divinității daca se roagă de acasă?! Cu cât este mai prejos dacă ascultă slujba on-line. la TV sau la radio?!
În loc să căutam soluții să ținem cât mai jos cazurile noi de îmbolnăvire unii cetățeni își fac timp să meargă la tribunal pentru a cere să se vadă cât mai mulți oameni ce pot răspândi un virus necruțător.

Orice preot, cu HAR nu cu Merțan, vă va spune ce am precizat anterior: dacă ești un bun credincios, ești bun și fară să mergi la biserica în această perioada când situația o cere!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *