Restaurant Leurda

Descoperă Plăcerea de a Savura Deliciile Restaurantului Leurda la Tine Acasă!

Bucură-te de savoarea inconfundabilă a bucatelor pregătite cu pasiune și talent la Restaurantul Leurda, chiar la tine acasă! Începând cu data de 04.12.2023, sunt oferite servicii de livrare la domiciliu, aducând experiența culinară deosebită direct la ușa ta.

Detalii Livrare:

  • Interval Orar: Livrăm zilnic între orele 11:00 și 21:00, pentru a-ți satisface pofta oricând ai chef.
  • Taxa de Livrare 0 Lei în Orașul Motru: Plasează o comandă de minimum 30 de lei, și taxa de livrare este gratuită pentru adresele situate în interiorul orașului Motru.
  • Taxa de Livrare 0 Lei în Raza de 5 km: Pentru comenzi de minim 100 de lei, beneficiezi de transport gratuit într-o rază de 5 km de la sediul nostru, Restaurant Leurda.
  • Taxa de Livrare 0 Lei în Raza de 10 km: Comandă cu minim 150 de lei și beneficiezi de livrare gratuită într-o rază extinsă de 10 km de la Restaurantul Leurda.

Cum să Comanzi: Este simplu să te bucuri de deliciile noastre acasă. Plasează o comandă apelând la numerele de telefon: 0758190190 sau 0741928292.

Concluzie: Indiferent dacă ești în căutarea unei cine romantice sau vrei să te răsfeți cu prietenii, Restaurantul Leurda aduce savoarea inegalabilă la tine acasă. Alege calitatea și autenticitatea, fără să-ți faci griji pentru taxa de livrare! Sună acum și bucură-te de o experiență culinară extraordinară!

Mai multe detalii Restaurantul Leurda

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.