declaratie2

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată

Declaraţia de proprie răspundere a fost modificată de Guvern, după ce a fost emisă Ordonanţa Militară 10, la finalul lunii aprilie.
Pentru a fi puse în acord cu noile dispoziţii, datele din subsolul documentului au fost schimbate.
Declaraţia introduce prima relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani, care a avut loc după Paşte.

Nou model de declaraţie pe propria răspundere. De unde poate fi descărcat formularul
Noul formular poate fi descărcat de mai jos sau de pe site-ul stirioficiale.ro, pagină oficială unde sunt transmise informaţiile Guvernului.
„Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”.

declaratie, modificata, interval stirioficiale.ro

V-ar mai putea interesa: Cand se va deschide fabrica de tricotaje din MOTRU?

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *