Gigel Jianu2

Decizia primarului municipiului MOTRU privind COPIII din localitate – incepand de LUNI

Conform RadioInfinit.ro la Motru, decizia primarului este ca de luni sa se redeschida locurile de joacă pentru copii și bazele sportive, dar trebuie respectate reguli de distanțare socială. Polițiștii locali vor monitoriza situația.

Intr-o interventie la postul de radio primarul localitatii, Gigel Jianu a precizat:

“Vom redeschide locurile de joaca pentru copii, vom redeschide baza sportiva pentru ca am solicitari din partea elevilor din clasele terminale de la colegii, elevi care urmeaza sa dea admitere la facultati unde se cer probe sportive. In acest sens am o programare cu politistii locali incat sa supraveghem aceste baze, copiii care vin la antrenament sa respecte distantarea pentru ca atunci cand se antreneaza, cand fac efort fizic e mai greu sa poarte masca. Trebuie sa pastreze aceasta distantare.
Vom solicita si prezenta profesorilor sau a antrenorilor care sa ne sprijine in pastrarea regulilor pentru disciplina.”

Legat de redeschiderea locurilor de joaca au fost facute urmatoarele mentiuni:

“Incepand de luni vom redeschide si aceste complexuri de joaca. Politistii locali vor patrula si Politia Municipala si vom avea in vedere ca sa se respecte regulile de distantare sa evitam aglomerarile la aceste complexuri de joaca.
Eu sunt convins ca vom primi si sprijinul parintilor pentru ca, asa cum am vazut si in perioada, in ultima luna si ceva, oamenii au inteles si au respectat normele, efectele s-au vazut prin faptul ca s-a diminuat foarte mult numarul de imbolnaviri, de internari. Putem spune ca focarele care aparusera in zona noastra au fost stinse.”

Decizia primarului, Motru, locurile de joaca, redeschide locurile de joaca

Sursa: RadioInfinit.ro

V-ar mai putea interesa: Ziua Tatălui 2020, sărbătorită oficial pe 10 mai. Care este semnificația zilei

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *