12923368_1061418527257541_8309505311822878600_n

De ce a pierdut Gigel Jianu Primaria municipiului Motru

De ce Gigel Jianu a pierdut postul de primar in municipiul Motru?
Si aici raspunsurile sunt foarte clare si va prezentam unele dintre ele:

 1. A pierdut Primaria municipiul Motru din cauza promisiunilor nerespectate din campania precedenta
 2. A pierdut din cauza diferentelor pe care le facea intre el sau apropiatii sai si oamenii de rand din oras. Spre exemplu, circula zilele trecute o poza in care erau prezentata diferentele dintre modul de amenajare al aleilor de la anumite blocuri comparativ cu aleea de la scara lui:

  Asa cum se observa, in partea dreapta avem o alee cat de cat frumos facuta, cu borduri, pe margini gard viu frumos intretinut, banci si cos de gunoi, asa cum este decent sa fie.
  In partea stanga, unde nu sta domnul Jianu avem o bataie de joc
 3. A pierdut din cauza minciunilor, asa cum am zis la punctul 1.
  In campania precendenta a precizat:

  Nici nu mai are rost sa reluam ce a promis ca face.
 4. Gigel Jianu a pierdut si din cauza alegerilor neinspirate pe care le-a facut prin algerea consilierilor ce i-au creat o imagine si mai rea. Spre exemplu faimosul consilier ce nu a avut niciodata rabdare sa ii asculte pe cei ce aveau alta parere fata de a lui.V-ar mai putea interesa De ce a castigat Cosmin Morega Primaria orasului Motru
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.