cm12

De ce a castigat Cosmin Morega Primaria orasului Motru

De ce a castigat Cosmin Morega Primaria orasului Motru?

Dupa cum este normal, il felicitam pe Cosmin Morega pentru victoria de ieri!

De ce a castigat totusi Cosmin Morega si nu altcineva?! Raspunsurile sunt simple si redam cateva:

1. In primul rand oamenii au taxat minciunile fostului primar din campania 2016, refuzand sa se mai lase pacaliti a doua oara.

2. Cosmin Morega nu a fost arogant in campanie, precum multi din ceilalti 10 contracandidati, vedeti cazul candidatului originar din Floresti ce dadea mana cu alegatorii purtand manusi chirurgicale...

3. Cosmin Morega a stiut sa para in aceasta campanie unul “dintre oameni”, fara opulenta principalului contracandidat.

4. Oamenii au taxat lipsa de seriozitate a fostei administratii, poate au taxact si persoanele pe care fostul primar le-a ales sa il reprezinte, unele cu probleme de ordin juridic, altele arogante ce nu au stiut sa asculte parerile diferite fata de ale lor, vedeti cazul consilierului care alegea sa stearga orice mesaj ar fi pus partidul intr-o lumina negativa, probabil din incapacitatea de a veni cu un contraargument.

Daca mai aveti si dumneavostra alte raspunsuri, le asteptam.

V-ar mai putea interesa: SURPRIZA – Cine castiga Primaria orasului MOTRU

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.