David

David Constantin – candidat pentru Primăria Motru

Orașul Motru are 3 candidați pentru funcția de primar, după anunțul făcut astăzi de către PMP.

Deși membru PSD din 1996, dl ing. Constantin David a fost nevoit să părăsească formațiunea politică și să caute o altă susținere, după cum a precizat în conferință de presă: “M-am simțit la un moment dat că nu mai reprezint acești oameni, nu vreau să spun nimic rău despre acest partid în care am fost […] dar conducerea actuala, la nivel de organizație de la Motru nu mă mai reprezintă, nu numai pe mine, poate pe mulți colegi”.

Constantin David a precizat că a luat hotărârea de a candida pentru funcția de primar deoarece nu s-a realizat nimic în Motru în atâția ani de zile. Într-o comparație, inevitabilă din punctul nostru de vedere cu orașul Rovinari, Constantin David a concluzionat că realizările “mărețe” din acesta au fost făcute datorită oamenilor responsabili și serioși, neezitand să sublineze defavoarea ce a fost făcută orașului Motru prin circul din adminstratia locală din ultimii patru ani.
Un alt obiectiv exprimat a fost acela de a realiza investiții, de a atrage investitori, astfel încât locuitorii orașului ce au fost nevoiți să își caute un venit în alte țări să poată reveni în localitate.

Printr-o adresare directă, decentă și sinceră, fară promisiuni fabuloase, noul candidat pentru funcția de primar a atras atenția asupra modului în care a gestionat situațiile din carierele Lupoaia și Rosiuta, dar și asupra modului în care dorește lucreze în slujba cetățeanului: “Dragi motreni, vreau o altfel de adminstratie, vreau să am o altfel de poziție, eu vreau să fiu omul din slujba dumneavoastră nu să fiu eu șeful dumneavoastră.”David

https://www.facebook.com/nicu.davitoiu/videos/1998259433637739/

David Constantin
Sursa foto: Gorjonline.ro

V-ar mai putea interesa: Delia Ionete, tanara din MOTRU a absovit City University of London in TOP 10

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.