Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, patronul Antena 3, inclus intr-un raport al unui ONG din Ucraina ca sprijinitor al Federatiei Ruse

Dan Voiculescu, Patronul Antena 3, Acuzat de Sprijinire a Rusiei

Un raport recent al unui ONG din Ucraina a stârnit controverse și a adus în prim-plan numele lui Dan Voiculescu, patronul postului de televiziune Antena 3. Raportul îl include pe Voiculescu în lista persoanelor care ar sprijini interesele Federației Ruse în regiune. Această acuzație a provocat un val de reacții și dezmințiri din partea patronului Antena 3.

Voiculescu: “Antena 3 este cel mai proamerican, pro NATO post de televiziune”

Dan Voiculescu a respins vehement acuzațiile aduse de raportul ONG-ului ucrainean. El a argumentat că Antena 3, postul de televiziune pe care l-a fondat și deține, este cel mai proamerican și pro NATO post de știri din România. Singurul argument adus în susținerea acestor afirmații a fost parteneriatul cu celebrul canal de știri american CNN.

Argumentul lui Voiculescu și criticii

Criticii lui Voiculescu au catalogat argumentul său drept pueril, susținând că parteneriatul cu CNN nu poate să anuleze acuzațiile de sprijinire a Rusiei. Aceștia au subliniat că Antena 3 a găzduit în repetate rânduri invitați cu opinii pro-ruse, ceea ce ridică întrebări cu privire la direcția editorială a postului.

Dan Voiculescu

Sursa imagine: REDDIT

V-ar mai putea interesa: VIDEO Tatăl lui Vlad Pascu, plasat sub control judiciar – a intrat cu motocicleta în jurnaliști. Incidentul din fața DIICOT

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.