Politia

Cum vi se pare interventia echipajului de Politie? (VIDEO)

Desi au fost atat de multe exemple in care autoritatile au indemnat la calm si la cooperare, apar mai mereu exemple de oameni revoltati pe fortele de ordine, si ii sfideaza din diverse considerente.

Un exemplu avem in filmarea de mai jos, pe pagina Sindicatul Europol avand cu urmatorele precizari:

Interacțiunea cu o patrula de poliție poate să dureze 2 minute și să se desfășoare firesc, civilizat sau poate să se termine cu o plimbare la sediul Poliției.

A fost întrebat doar cum se numește, dar el a preferat sa răspundă la această întrebare extrem de simplă …la sediu.

Din păcate, mai avem specimene care aleg miștoul, aroganța și prostia atunci când sunt în fața unui polițist.

V-ar mai putea interesa: (VIDEO) Liderul ”răscoalei” din cartierul Rahova își cere scuze: ”Ami pare rau la domni politisti”

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *