Salon Sectia Interne Spitalul Motru

Cum arata un salon din Sectia Interne – Spitalul MOTRU

Intr-o postare de pe pagina de socializare Facebook, o pacienta prezinta modul in care arata salonul unde trebuia sa fie internata.
Din filmare se poate observa cat de degradat este acesta, aspect ce a fost asumat de catre conducerea spitalului, avand o justificare pentru aceasta situatie.

Conform Gorjeanul.ro managerul spitalului a declarat: ,,Nu neg imaginile. Sunt din Spitalul Motru, avem câteva saloane care nu au fost încă reabilitate dar, la care apelăm când suntem plini de pacienți, cum este cazul acum. Am preferat să internăm pacienta în aceste condiții, decât să o trimitem acasă. Nu putem reabilita tot, s-au făcut lucrări și în timpul stării de urgență dar acum această au rămas nefăcute dar sunt dezinfectate, paturile sunt schimbate,dăm cu soluție și pe pereți, s-au distrus și urmare a repetării acestor proceduri de dezinfecțierepetate. Noi nu am trimis pe nimeni acasă”.

Spitalul Motru, Salon, Sectia Interne,

Sursa: Gorjeanul.ro & Video: Facebook.com

V-ar mai putea interesa: David Constantin – candidat pentru Primăria Motru

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.