deces covid19

COVID-19: Socrul unui angajat de la Directia Publica MOTRU a decedat in spital

LE: directorul Spitalului Municipal Motru, a confirmat ca testul, primit în această dimineața pentru pacientul decedat a fost pozitiv (COVID-19).

COVID-19: Socrul unui angajat de la Directia Publica MOTRU a decedat in spital

Conform Gorjeanul.ro, socrul unui angajat de la Directia Publica MOTRU a decedat in Spitalul Municipal Motru. Avea 68 de ani, fiind declarat suspect de coronavirus, dar inca nu primise rezultatul testului. Inmormantarea a fost programata rapid, urmand sa fie inhumat astazi, la nici 24 de ore de la deces.
Conform sursei citate pe certificatul de deces este mentionat ca avea COVID-19, acesta fiind al 3-lea caz de persoane decedate in judetul Gorj din aceasta cauza.

COVID-19

Pensionarul ar fi locuit impreuna cu ginerele si fiica, ambii testati pozitiv cu COVID-19, iar alta fiica a defunctului lucreaza la fabrica de tricotaje din Motru si a fost in izolare pana vineri.

V-ar mai putea interesa: Amendată pentru că a fugit după porc fără declarație

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *