subsoluri

Cosmin Morega preia din ideile de promisiuni electorale oferite de Motru.EU

Ne bucura sa vedem ca viceprimarul Cosmin Morega a preluat din ideile noastre ce le-am oferit public si in mod gratuit tuturor candidatilor pentru functia de primar.

Pe aceasta cale ii recomandam si ideea privind combaterea abandonului scolar, dar mai ales ideea de a crea pe dealul orasului un parc fotovoltaic ce ar putea asigura energie electrica in mod gratuit pentru iluminatul public si poate pentru institutiile locale.
Dupa ce acesta va fi functional putem avea transport public electric in mod gratuit in zona sau pentru un pret minim al calatoriei.

Cosmin Morega, Promisiuni electorale

V-ar mai putea interesa: Comisia Europeană acordă 875,5 mil. € pentru autostrada Sibiu – Pitești. Când va fi gata

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.