Cosmin Morega Jaguar

Cosmin Morega – A cumparat un SUV de peste 200.000RON?

Pornind de la un articol al celor de la Gorjexpress.ro unde este precizat ca intr-o interventie radio viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega ar fi declarat: “”Noua mea mașină… o am chiar de dinainte de a veni la primărie”, declaratie facuta dupa ce ar fi fost intrebat despre un SUV Jaguar fabricat in 2018 pe care acesta il detine.

Cei de la Gorjexpress scot in evidenta faptul ca acest autoturism de lux ar fi fost declat de catre viceprimar abia in ultima declaratie de avere ce se regaseste pe site-ul Primariei Motru, semnata in 22.05.2020.

Dar cum este posibil sa fi declarat ca ar avea SUV-ul dinainte de a veni la primarie daca masina ar fi fost fabricata in 2018? 🙂

Lasand aceste aspecte de-o parte, informatia privind achizitia masinii a aparut online chiar din noiembrie 2019: https://www.facebook.com/pntcdMotru/posts/940276749685552, si nu a fost atat de mare “suparare” pe aceasta tema,dar pentru noi este prea putin important acest lucru. Ce ne frapeaza este modul in care ar putea fi justificata aceasta achizitie daca viceprimarul are doar veniturile anuale existente in declartatiile din ultimii ani.

Conform articolului citat anterior, acesta ar fi autoturismul cotat la o valoare de 45.000 de euro.


In declaratia facuta in anul premergator achizitiei denota ca ar fi vandut un apartament din Motru, poate de aici acest lux de a-si permite SUV-ul in discutie. Dar tot in acea perioada ar fi achizitionat un autoturism Honda CR-V model 2016 ce acum are o valoare de cca 22.000 euro…

Sursa foto: Pagina Facebook Cosmin Morega

V-ar mai putea interesa: Cosmin Morega supravegheat cu DRONA / Gigel Jianu: Sper sa nu fie vorba de paranoia

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.