Sorin Epure Mihaita

Comunitatea se mobilizeaza pentru a-l ajuta pe Sorin Epure Mihaita sa isi continue tratamentul

În fiecare zi, mulți dintre noi trecem pe lângă oameni care au nevoie de ajutor, fără să realizăm acest lucru. Dar astăzi, ajutorul tău poate face diferența pentru Epure Sorin Mihaita, un tânăr care a suferit un accident rutier și are nevoie urgentă de ajutor.

Pe data de 14 ianuarie 2023, Epure Sorin Mihaita a fost implicat într-un accident rutier care l-a lăsat cu leziuni în zona capului. Acesta se află internat la Spitalul Floreasca din București și are nevoie de tratament și îngrijire medicală specializată. Din păcate, costurile pentru acest tip de tratament sunt foarte ridicate, iar familia lui Sorin are nevoie de ajutorul nostru.

Astfel, Asociația Eleste a lansat un apel către comunitate pentru a ajuta la strângerea fondurilor necesare pentru tratamentul și recuperarea lui Sorin. Asociația ia în calcul chiar și posibilitatea ca Sorin să fie tratat într-o clinică privată din străinătate, dacă aceasta va fi cea mai bună opțiune pentru el.

Ajută-l pe Sorin să își recapete sănătatea și speranța!

Cum poți ajuta?

Dacă dorești să îl ajuți pe Sorin să își continue tratamentul și să își recapete sănătatea, poți face o donație în contul deschis de Asociația Eleste sau în magazinele Ghiocela din orașul Motru. Fiecare donație, indiferent de mărimea ei, contează și poate face o diferență semnificativă în viața lui Sorin.

Dacă nu poți face o donație, distribuie povestea lui Sorin prietenilor și familiei tale. Poate că cineva din cunoștințele tale are posibilitatea să doneze sau poate că va putea distribui mai departe povestea lui Sorin, astfel încât mai mulți oameni să fie conștienți de situația lui.

De ce este important să îl ajutăm pe Sorin?

Viața lui Sorin a fost schimbată într-un mod neașteptat și dramatic, iar el are acum nevoie de sprijinul nostru pentru a își putea reveni. Fiecare dintre noi poate trece prin astfel de momente dificile, iar gândul că există oameni care îl susțin și îl ajută poate face o mare diferență în viața lui Sorin. Faptul că suntem solidari și ne ajutăm unii pe alții în momentele grele este ceea ce ne definește ca o comunitate.

Pentru donatii in cont, va rog sa accesati pagina asociatiei redata mai jos:

Sursa: Asociatia Eleste

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.