2v1

Comoara din Epoca Bronzului descoperită de doi motreni

Comoara din Epoca Bronzului descoperită de doi motreni 

Într-o zonă cu o bogată istorie încă din cele mai vechi timpuri, doi motreni, Nicusor Pirvulescu și Arsenie Adrian, pasionați de istorie dar și de natura, au descoperit zilele trecute o adevarata comoara formată din obiecte din bronz și din aur. Vorbim despre unelte, arme și bijuterii cum rar întâlnești in muzeele lumii.

Comoara a fost predata Muzeului Regiunii Porțile de Fier, astfel încât obiectele să fie curățate, restaurate și evaluate.

Îi felicităm pe cei doi temerari pentru descoperirea făcută și speram că vor mai urma și altele ce vor reda cât mai multe detalii despre istoria zonei și despre obiceiurile strămoșilor noștri.

Așa cum au menționat și ei: “Istoria ne aparține tuturor”
Inca o data: felicitari pentru importanta descoperire!

Sursa foto:Facebook.com

V-ar mai putea interesa:Solidaritate pentru o familie greu incercata din Covrigi

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.