fotbal feminin

Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru, medaliat cu argint la Olimpiada Națională a Sportului Școlar!

Astăzi, 28 aprilie 2023, echipa de fotbal feminin U18 a Colegiului Național “George Coșbuc” Motru a demonstrat că mândria sportului românesc nu se găsește doar în orașele mari. La Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza zonală desfășurată la Slatina, județul Olt, echipa coordonată de profesorul Daraban Cosmin a reușit să cucerească inimile publicului și să obțină locul II, lăsând în urmă adversari de temut din județele Dâmbovița, Dolj, Olt, Râmnicu Vâlcea, Argeș și Gorj.

Performanța echipei de fotbal feminin U18 a Colegiului Național “George Coșbuc” Motru nu este doar o reușită sportivă, ci și un exemplu demn de urmat pentru tinerii care își doresc să-și dezvolte pasiunea pentru sport. Este un semn că, indiferent de resursele materiale și de infrastructura disponibile, spiritul de echipă, ambiția și talentul pot duce la performanțe remarcabile.

Profesorul Daraban Cosmin merită la fel de multă apreciere pentru munca depusă alături de echipa sa și pentru dedicarea pe care o arată pentru dezvoltarea sportivă a tinerilor din Motru. Nu există nicio îndoială că sub conducerea sa, fetele au devenit mai mult decât simple jucătoare de fotbal: au devenit o echipă puternică, plină de încredere și ambiție.

Felicitări echipei de fotbal feminin U18 a Colegiului Național “George Coșbuc” Motru pentru performanța deosebită la Olimpiada Națională a Sportului Școlar și pentru exemplul pe care îl dau tinerilor din întreaga țară!

Sursa: Colegiul National ”George Cosbuc” MOTRU

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.