m11

Cine plateste corectarea lucrarilor prost facute in MOTRU?

Într-o încercare haotică de a impresiona alegătorii în ultimele săptămâni din campania electorală, în municipiul Motru au fost demarate atât de multe șantiere, în special cu asfaltări câte nu au fost văzute în ultimii patru ani la un loc. (este doar o hiperbolă)

După cum o să vedeți în câteva imagini preluate de pe pagina noului primar, acele lucrări sunt în primul rând o bătaie de joc la adresa locuitorilor, dar și o risipă inutilă de fonduri.
Toate acestea ridică un mare semn de întrebare pentru toți locuitorii municipiului: “cine va plăti pentru refacerea corespunzătoare a lucrărilor?”

La aceasta întrebare, primarul ales Cosmin Morega a precizat că responsabil va fi constructorul, el urmând să suporte cheltuielile de refacere.

Exemple de incompetență și de lipsă a unei organizări prealabile:

Motru

Motru

Sursa: Facebook Cosmin Morega

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.