img_0529.jpg

Cine FURA LEMNUL din Romania

Cred fiecare ați văzut filmulete cu trenuri ce au zeci de vagoane pline cu lemn, camioane, coloane de camioane ce transportă lemn si toti ne-am intrebat “cine fura lemnul din Romania?” Se pare cea mai mare parte din acel lemn este exploatată chiar cu avizul autorităților.

⛔11.071 de avize de transport de lemn, într-o singură zi❗Cred că e cazul să ne dăm cu totii seama că lemnul in România nu se fură pe ascuns, ci se taie cu aprobarea statului. Adică statul este direct răspunzător de jaful cu acte in regulă din pădurile României! Ce dezamăgire profundă…Cred că merită să facem cunoscută situația asta strigătoare la cer!⛔

cine fura lemnul

“Si da si la Runcu Gorj iesea azi, (03.04.2020) la ora 13
Masina cu lemne din defileu Sohodol daca aveau acte sau nu ,nu pot spune da vad ca e adevarat ,cara astia pana nu o sa mai avem ce respira si o sa sa ne dam seama ca puteam face ceva cand o să fie prea tîrziu si asa e tarziu. Cand nu o sa mai putem respira vara de 50 grade .asa ne trebuie meritam ca suntem fiecare pentru el ne doare n cot .🤔☝️”

Sursa: FB

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *