Ioan-Crisan-3

Cine este Ioan Crișan, omul de afaceri mort în explozia unei mașini în Arad

Ioan Crișan. omul de afaceri ars de viu in propria masina la Arad este Ioan Crisan, fostul socru al deputatului Sergiu Bilcea. Acesta a înființat un business inovativ cu somn african și crocodili.
Ioan Crişan este un nume cunoscut în Arad. El este de asemenea, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soţie a deputatului Sergiu Bîlcea. Bărbatul avea 66 de ani şi era patronul firmei piscicole Crimatex.

Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean a anuntat:
“Am fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca in parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fata locului s-au deplasat politistii si un echipaj al pompierilor care au constatat ca este vorba de despre un autoturism incendiat, iar in interior se afla un barbat decedat. In continuare se efectueaza cercetari cu privire la stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Ioan Crișan

Ioan Crişan (67 de ani) a lucrat întâi ca electronist la Aeroportul din Arad, timp de 25 de ani, iar ulterior în transporturi. Pasiunea pentru pescuit l-a făcut însă să viziteze o crescătorie de somn african și să decidă că vrea să investească în acest business. Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crisan

Sursa: economedia.ro
V-ar mai putea interesa: Directia Publica Motru SA face ordine in dezordine

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.