asdadasdasdada

Motru – Cine a dat din casa?! Video aparent indecent

Conform celor de la Gorjexpress.ro, pe un grup de whatsapp ce ar apartine unor alesi locali din municipiul Motru, cineva ar fi transmis un filmulet ce presupunem noi ca ar fi legat de unele exercitii fizice cu o doamna ce nu are echipament de sport pe ea, mai exact nu are deloc echipament.

Acum dezvaluirea in sine nu face nici doi bani, sunt atatea grupuri unde exista fel si fel de astfel de persoane care, dintr-o dorinta de remarcare trimit astfel de filmulete. Prin urmare cei deranjati fie ii atrag atentia fie ies din grup, cum ar face orice om normal.

Dar aici, un individ din tot grupul s-a gandit sa faca public acest eveniment… De ce?
De ce ai fi atat de josnic incat sa dezvalui chestii dintr-un grup privat?
Dupa cum se vede, anterior filmuletului este o poza amuzanta ce aparent nu a deranjat pe nimeni incat sa fie transmisa unui site, prin urmare este “normal” pentru cei din grup sa primeasca poze, filmulete, etc ce nu ar avea legatura cu vreo activitate profesionala.
A nu se intelege ce ii luam apararea celui ce a transmis filmuletul, chiar nu conteaza cine este si este clar ca nu poate mai mult, dar mai jenant in toata aceasta situatie este gestul celui ce a transmis poza, asta am vrut sa subliniem.

Motru - Cine a dat din casa?! Video aparent indecent

Sursa: GorjExpress

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *