a9

Cele 9 perechi de la Asia Express. Lista completă a participanților

Cele 9 perechi de la Asia Express. Filmarile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului “Asia Express” vor incepe in mai 2021.

Irina Fodor, Marius Damian si Oase sunt cei care vor prezenta aventura pe “Drumul Imparatilor” ce urmează sa fie filmat în următoarele ţări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan

Cele 9 echipe pentru Asia Express 4 sunt:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug

Câștigătorii vor încasa 30.000 de euro la final. Toți concurenții vor trebui să se descurce în condiții vitrege pe tot parcursul competiției. Ca și în celelalte sezoane telesepctatorii vor fi conduși pe ”Drumul Împăraților” de trei prezentatori. 

Sursa: https://www.facebook.com/asiaexpressromania/

V-ar mai putea interesa Smiley și Gina Pistol, prima fotografie împreună, de Paște

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004.

În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către căntăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, aceștia fiind foști concurenți ai sezonului 1. În sezonul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, câștigătorul sezonului 2 și Marius Damian. În sezonul 4, Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, alăturându-li-se lui Oase și lui Marius Damian.

Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape. Fiecare concurent are la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și un euro pe zi în valuta locală cu care trebuie să satisfacă nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le achiziționeze bilete pentru acestea.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

One Response