padure leurda motru salcami

Ce se intampla cu padurea de salcami din Leurda-Motru?

Deoarece au apărut foarte multe imagini și filme online cu mașini pline de lemn ce se plimbau nestigherite pe drumurile tării, trenuri “kilometrice” pline de lemn, există motive foarte întemeiate că oamenii să fie îngrijorați de posibile defriseri ilegale.

Atfel, în decursul zilei de astăzi, 03.05.2020 au apărut pe rețelele de socializare poze din pădurea de salcani din Leurda cu copaci marcați spre taiere deși nu ar aparține ocolului silvic local.
Din precizările primite ar fi vorba de cca 1.5 hectare de teren unde ar fi marcați aproximativ 1780 de copaci ce sunt plantati pe terenurile locuitorilor din zonă.

Padure salcami, leurda, Motru, copaci marcati, taiere, ocolul silvic

Pădure de salcâm marcată pentru tăiere în ras la Leurda Motru. Pădurea este a oamenilor nu a ocolului silvic Motru. Trebuie oprită hoția pe timp de pandemie. Sper să fie oprită tăierea păduri de salcîm sper să vadă și primarul municipiului Motru să ia atitudine fermă.”

O alta remarca regasita pe retelele de socializare:

pe noi ne țin cu forța în case și hoți fură pădurile, în Motru se judecă oameni prin instanțe de ani se zile să-și redobîndească terenurile, inpozite pe terenuri plătim dar nu vor să ne emită titluri pe proprietăți. Toți sunt hoți și bandiți ăsta este adevarul.
Sursa: Facebook
Nemulțumirea oamenilor este cineva care nu are niciun drept asupra acestei păduri a marcat copacii în vederea tăierii și după cum se observă din poză nici macar un copăcel nu a rămas nemarcat.
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *