aaaaaaaa

Casuta din deal este gata! FOTO

Prin meritul doamnei Daniela Elena Cîrjan, casuta din deal este gata! Astfel o familie greu incercata poate trai in conditii mai bune.
Redam mai jos mesajul doameni Cîrjan si ii felicitam pe toti cei care au contribuit in acest proiect!

Căsuța din deal!
🙏🙏🙏
După câte bine știți până acum ne-am luptat pentru căsuța lui Andrei și Alexandra din Sat Covrigi, Com.Vagiulesti, Gorj. Casa ce am inceput sa o construim de la zero în luna Noiembrie 2020. Acum pot sa spun că am reușit și căsuța lor este gata, datorita oamenilor cu sufletul mare am reușit o mare realizare pentru ei. Acum Andrei și Alexandra au condiții decente și pot trai un trai decent alaturi de bunica lor și mama, tatăl o sa se bucure pentru ei de acolo de sus!
Mulțumesc tuturor celor care au pus o mana de ajutor la acest vis! Dumnezeu să vă dea înzecit și să fie cu voi la orice pas!
Casa numărul 1 construita cu ajutorul oamenilor!
Dandu-i unui copil sarac, îl împrumuți pe Dumnezeu
Noi nu o sa ne oprim aici și vom continua sa făceam lucruri frumoase,și de viitor!
Și tu poți fii ca noi!
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Sursa: Facebook Casuta din deal

V-ar mai putea interesa: Solidaritate pentru o familie greu incercata din Covrigi

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

One Response