fc

BREAKING NEWS! Florin Cîţu, ministrul Finanţelor: Ratele bancare vor fi amânate

BREAKING NEWS! Florin Cîţu, ministrul Finanţelor: Ratele bancare vor fi amânate pe o perioadă de 9 luni, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru companii, indiferent de tipul de credit.

Guvernul va adopta joi o ordonanţă de urgenţă care va permite amânarea plăţii ratelor pe o perioadă de nouă luni, atât pentru persoanele fizice cât şi pentru cele juridice, a declarat, miercuri, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, la Realitatea Plus.

Redăm mai jos cele mai importante aspecte menționate cu privire la aceste măsuri:

  • amânarea se aplică pentru toate tipurile de credite şi pentru întreg sistemul bancar.

    Clienţii trebuie să solicite băncilor amânarea prin telefon care trebuie să confirme ulterior cererea via e-mail.
    dobânzile nu se cumulează, astfel încât să fie evitată posibilitatea ca după cele nouă luni debitorii să fie obligaţi să plătească imediat mai multe rate.
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.