Benone Sinulescu, găsit inconștient în casă

Benone Sinulescu, găsit inconștient în casă

Artistul Benone Sinulescu a fost găsit în stare de inconștiență în propria casă și a fost dus de urgență la spital. Doctorii spun că în prezent se află în stare gravă și ar putea muri oricând. Apropiaţii săi au lansat însă o serie de acuzaţii grave şi spun că în loc să fie tratat într-un spital de specialitate, el a fost transferat la un centru paliativ.

Benone Sinulescu

Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

Sursa: Digi24

Nea Beni, interpret de muzica populara, s-a nascut pe 24 mai 1937, in Siriu, judetul Buzau.

Fiu de parinti muncitori si de o verticalitate rara, a avut chemare catre muzica inca de la o varsta frageda.

Primele semne ale talentului muzical au aparut in copilarie, pe cand Benone Sinulescu statea cocotat intr-un copac. Se urca acolo, pentru ca asa credea ca-l poate vedea toata lumea.

V-ar mai putea interesa: Cine este Ludwig Guttman ceeomagiat astazi de Google

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.