yt

Bătaie într-o benzinărie din MOTRU – bătăușul reținut de polițiști

Conform I.P.J. Gorj: la data de 12 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 52 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se afla într-o stație de carburanți, de pe raza localității, a avut un conflict spontan cu un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Motru, în urma căruia a exercitat acte de violență asupra acestuia.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Sursa: I.P.J. Gorj
V-ar mai putea interesa: Colegiul National “George Coșbuc” – performanță si dezvoltare

Motru
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.