Autobuze electrice in ROVINARI

Primarul cu, probabil cele mai mari realizari din punct de vedere administrativ din judetul Gorj, Robert Dorin Filip va aduce in orasul Rovinari autobuze electrice pentru transportul public.
Conform Radio Infinit, Primăria Rovinari organizează o licitație deschisă pentru achiziționarea a trei autobuze electrice cu stații de încărcare și sistem e-ticketing. Firmele pot depune oferte până pe data de 10 august. Valoarea proiectului este de peste 6,7 milioane de lei.

”În Rovinari avem transportatori privați, dar care oferă condiții jalnice și mizere cetățenilor. Mașinile sunt vechi, nu au dotări și sunt foarte aglomerate, ca să nu mai vorbim de tarifele mult prea mari în raport cu condițiile oferite. De exemplu pe traseul Rovinari-Târgu Jiu prețul unui bilet este de 7 lei. Acesta este primul proiect în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, la care au aderat mai mute comune învecinate cu orașul Rovinari. Noi am avut o întâlnire cu toți primarii care au intrat în asociație și sunt încântați de acest proiect și cel mai probabil o să revenim cu alt proiect pentru a mai achiziționa autobuze electrice care să deservească și restul localităților. Noi ne dorim foarte tare să asigurăm și transportul muncitorilor care lucrează la firmele din Rovinari, pentru că am discutat cu reprezentanții societății și economiile făcute cu transportul muncitorilor se vor regăsi în salariile oamenilor”, a declarat Robert Filip, conform pandurul.ro.

Autobuze electrice

V-ar mai putea interesa: Barbat din Motru arestat pentru lovire sau alte violențe