ghiocela

Angajată Ghiocela suspectă de coronavirus

În urma mai multor întrebări venite din partea dumneavoastră, legate starea de sanatate a unei angajate de la firma Ghiocela din Motru ce ar fi posibil să aibă noul coronavirus, venim cu precizări și în urma articolului de pe pagina gorjeanul.ro.
Ar fi vorba despre o persoană ce lucrează în contabilitate, deci nu are contact cu clienții sau cu marfa, ce se pare că era suspectă de coronavirus.

Conform informațiilor prezentate de pagina citată, patronul firmei, Mihail Ramescu a precizat că nu are informații daca angajata ar fi fost sau nu confirmata pozitiv cu Covid-19, fiind în concediu din 13 aprilie și mai ales faptul că nu a mai intrat în contact cu alți angajați în ultimul timp. Angajata nu a mai răspuns la telefon, neavand alte informații despre starea ei de sănătate.
,,Nu înțeleg de ce nu răspunde la telefon. Eu vroiam să o întreb dacă o ajut cu ceva”, a spus
Rămescu pentru Gorjeanul.

Pentru liniștea clienților, s-a precizat faptul  atât birourile, dar mai ales magazinele beneficiază de măsuri periodice de dezinfecție, fiind luate toate măsurile necesare împotrivă răspândirii noului coronavirus.

Angajată Ghiocela, suspecta, coronavirus, Motru

Sursa: gorjeanul.ro

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *