Garda de mediu Gorj

Amenzi in Motru aplicate de catre Garda de Mediu

La doar doua zile de cand Garda de Mediu Gorj a inaintat o sesizare penala ca urmare a arderii unor deseuri in zona statiei de sortare a deseurilor din Motru, astazi institutia a comunicat aplicarea unor sanctiuni contraventionale in cuantum de 25000 de lei ca urmare a identificarii unor activitati de dezmembrare auto ilegale.

Salutam pe aceasta cale actiunile eficiente si vigilenta Garzii de Mediu pentru a scoate orasul Motru din zona aceasta de lumea a III-a in care pare sa se afle de prea mult timp.

Intrarea in legalitate a actiunilor de dezmembrare auto cu respectarea legislatiei privind protectia mediului ar trebui sa fie un subiect de interes pentru orice locuitor constient ca sanatatea trebuie pusa pe primul plan.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.