Amendata porc

Amendată pentru că a fugit după porc fără declarație

O femeie din Satu Mare a fost amendată de polițiști pentru că a fost prinsă cu porcul pe stradă, neavând declarație pe propria răspundere. Totul s-a întâmplat în comuna Pomi din județul Satu Mare. ,,Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe stradă și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara’’, spune soțul sătmărencei. Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei.

Amendata, a fugit dupa portc, fara declaratie
Sursa: http://familysoulstory.blogspot.com/2019/08/running-pigs-peaceful-cows-family-job.html

„A circulat în calitate de pieton pe strada Principală din comuna Pomi, fără a avea asupra sa declarație pe proprie răspundere, prevăzută de Ordonanța Miliară 3. Procesul verbal a fost încheiat în lipsă datorită faptului că animalul (porcul) condus pe stradă putea deveni periculos pentru circulația rutieră”, scrie în procesul verbal de constatare a contravenției.

Sursa: portalsm.ro

Pe aceeasi tema: Greșeala din declarația pe propria răspundere – Motiv de amenda 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *