Motru, Primarul Gigel Jianu, situatia la zi, in urma pandemiei de Covid19

Alte TREI cazuri de pacienti confirmati cu noul CORONAVIRUS in MOTRU

Astazi au fost alte trei cazuri de pacienti confirmati cu noul coronavirus in Motru.

Asa cum ne-a obisnuit, primarul municipiului Motru, Gigel Jianu a prezentat situatia la zi de la nivelul localitatii:

Informare – 26 aprilie 2020

Așa cum am promis, pentru a evita stări neplăcute, sau vreo confuzie în ceea ce privește veridicitatea datelor, mi-am propus să vă informez, în fiecare zi, cu situația rezultată până la ora 16.00.

Astfel, de la ultima informare, la Spitalul Motru au fost internate patru persoane cu suspiciune de infectare cu coronavirus:
* două persoane din Covrigi;
* o persoană din Motru;
* o persoană din Cătunele.

De asemenea, am primit rezultatele pentru cinci pacienți:
* pentru doi pacienți rezultatele sunt negative, iar testul va fi refăcut în două zile;
* pentru trei pacienți rezultatele sunt pozitive, pacienții fiind transferați, pentru tratament, la Spitalul din Tg. Cărbunești.

Nici o persoană, din cele 318 aflate în izolare la domiciliu, nu prezintă simptome specifice infectării cu coronavirus, ele fiind monitorizate zilnic.

Toate persoanele internate, atât cele pozitive cât și cele care nu au primit rezultatul testelor, au o stare generală de sănătate bună.

În continuare trebuie să respectăm măsurile de prevenție și de igienă anunțate, pentru a putea depăși, cu bine, acest moment dificil.

trei cazuri de pacienti confirmati cu noul coronavirus in Motru

Sursa: Facebook

 

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *