vot-primari

Al TREILEA candidat pentru Primaria MOTRU? – Candidatul ALDE

Revenit in partidul ALDE, fostul senator Ilie Petrescu pare ca si-ar dori sa candideze pentru Primaria municipiului Motru.

Conform Pandurul.ro Ilie Petrescu a transmi:”Am revenit la Partidul ALDE. Suntem în ecuație și facem treabă. Motrenilor le port un respect enorm. Voi candidaîn următoarea campanie pentru funcția de primar. De data aceasta cred ca va fi o chestiune frumoasă pentru Motru.
Vom face multe lucruri bune pentru motrenii noștri și pentru județul Gorj. Unii au vrut să transforme orașul încomună”.

Cine este Ilie Petrescu? Conform Wikipedia, Ilie Petrescu (n. 15 iulie 1963) este un senator român în legislatura 2000-2004 și în legislatura 2004-2008, ales în județul Gorj pe listele partidului PRM. În cadrul activității sale parlamentare în legislatura 2000-2004, Ilie Petrescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză și Republica Belarus. Ilie Petrescu a fost membru în comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. În legislatura 2004-2008, Ilie Petrescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Țărilor de Jos (Olanda), Republica Belarus și Republica Cipru. Ilie Petrescu a înregistrat 247 de luări de cuvânt în 133 de ședințe parlamentare. Ilie Petrescu a inițiat 166 de propuneri legislative, din care 4 au fost promulgate legi. Doar 2.4% din propuneri au fost acceptate, pare un procent cam mic din partea unui ochi neavizat, in schimb dispune de o experienta in comisiile din care a facut parte.

Declaratia de avere se gaseste pe site-ul Primariei Motru.

candidat, primaria Motru, alde

V-ar mai putea interesa: Va candida Florin Tuila pentru Primaria Motru? – Mesajul primarului din Catunele:

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *