qqweq

Al 14-lea deces în România provocat de coronavirus, un bărbat de 52 de ani

Din păcate trebuie relatăm și astfel de știri, nu pentru a alarma, ci din contră pentru a face conștientizați importanta respectării celor cerute de către autorități.

Autoritățile au confirmat al 14-lea deces provocat de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020.

După cum vedeți se sting oameni diagnosticați tărziu sau chiar deloc, astfel recomandam tratați cu toată seriozitatea acest subiect și nu expuneți riscului de a lua sau de a răspândi acest virus.

Daca ați urmărit aceste informări, ați putut observa 40% dintre bolnavii ce au decedat au fost internat la Spitalul Județean Suceava, spital care s-a închis miercuri. Concluzionam virusul se răspândește foarte repede și nu prea iartă. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei dragi!

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.