actualizare

ACTUALIZARE: harta cazurilor din România pe judeţe

Conform comunicatului oferit de catre Grupul de Comunicare Strategică, astazi 4 Aprilie 2020, ora 13.00:

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.479 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 53 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, până astăzi, la ora 10.00, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

actualizare

Conform indormatiilor de pe Biziday: Deși inițial au fost raportate 141 de decese, Grupul de Comunicare Strategică a rectificat ulterior informația și a anunțat că sunt de fapt 140 de decese : Precizare – Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel național sunt înregistrate 140 decese.

Actualizare: la ora 19:00 Grupul de Comunicare Strategică anunță alte șase decese provocate de coronavirus pe teritoriul României. Bilanțul urcă astfel la 146 de decese.

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *