123

ACCIDENT intre Târgu Jiu si Motru (DN 67), după ce un autoturism a lovit un parapet. Trei persoane rănite, dintre care una grav

ACCIDENT intre Târgu Jiu si Motru (DN 67), după ce un autoturism a lovit un parapet. Trei persoane rănite, dintre care una grav.

Infotrafic transmite că pe DN 67, la intrarea în mun. Târgu Jiu dinspre Motru, județul Gorj, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un parapet. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este inconștientă. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Sursa: biziday.ro

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.