4

Abia acum au loc în managementul din sănătate cei calificați

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a confirmat pentru G4Media.ro suspendarea din funcție a managerului spitalului județean Suceava, Vasile Rîmbu, și numirea unui manager interimar în persoana doctorului Florin Filip, șeful secției de chirurgie și ortopedie pediatrică din același spital.

Poate dosarul penal deschis in rem a dus la aceasta schimbare, pentru , așa cum s-a precizat și în Libertatea, fostul manager al spitalului, Vasile Rîmbu se bucură de aprecierea partidului de guvernământ, fiind chiar o variantra pentru conducerea Ministerului Sănătății.

Iată cum, încet încet ies la suprafață lipsurile din sistemul de sananate din tara noastră și încă situația nu este prea grava sau cel puțin nu știm noi cât de gravă ar fi, bănuind suntem la începutul răspândirii virusului.

Cu privire la lipsurile din sistemul de sănătate atât logistice cât și al capacităților manageriale, pronosticul meu este la final de criza majoritatea managerilor numiți din anumite interese, dar deloc în baza competentelor vor fi nevoiți plece, în diverse moduri și lase loc adevăraților profesioniști pentru doar așa putem trecem peste aceasta încercare. Evident, după câteva luni când totul reveni la normal și vom trece peste alegeri vor fi numiți din nou alti manageri în funcție de ce votează prostimea populația.

Sursa foto:  Inquam Photos / Casian Mitu
Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.