Emanuel Isopescu

A murit jurnalistul Emanuel Isopescu. Omul de televiziune se afla într-o grea suferință

A murit Emanuel Isopescu. Fostul prezentator TV avea 75 de ani, iar anunțul morții a fost făcut de către fiica sa, pe pagina personală de Facebook.

În anul 2011, Emanuel Isopescu suferise o operație dificilă pe inimă și acuza într-o postare pe rețeaua de socializare că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială.

La rândul său, comentatorul sportiv al TVR Emil Hossu Longin a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la scurtă vreme după ce a aflat că Emanuel Isopescu a murit. „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”
Citeşte întreaga ştire: A murit Emanuel Isopescu. Fostul realizator TV avea 75 de ani

Emanuel Isopescu

Sursa: Facebook

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.