Nelu Stoian

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu noul coronavirus

Internat încă de luna trecută după ce s-a infectat cu COVID-19, fratele lui Florin Salam a murit la spital. În tot acest timp familia a fost alături de el.

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, s-a stins din viață vineri seara. Potrivit Gândul, acesta era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, de aproximativ două luni de zile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau surse medicale pentru Gândul.ro.

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, Coronavirus

V-ar mai putea interesa: Comisia Europeană acordă 875,5 mil. € pentru autostrada Sibiu – Pitești. Când va fi gata

Post Disclaimer

Motru.eu nu a cerut și nici nu a primit niciodată fonduri sau alte beneficii financiare sau de altă natură pentru a prezenta anumite informații sau pentru a susține anumite opinii în articolele sale. Motru.eu nu este o agenție de știri sau o publicație cu jurnaliști profesioniști, ci este un blog de știri ce prezintă informații și opinii din perspectiva omului de rând. Motru.eu își rezervă dreptul de a selecta și de a publica știri în funcție de propriile criterii editoriale și de a păstra controlul asupra conținutului publicat.”

Comments are closed.